• Lorem ipsum

De complete handleiding voor je Apple device

22 Aug 2017
door Pim

Bij het aankopen van een Apple product is een uitgebreide handleiding niet altijd inbegrepen. Apple devices zijn gelukkig gebruiksvriendelijk en de beknopte handleiding in de vorm van een flyer is in veel gevallen al genoeg om aan de slag te gaan met je nieuwe Apple device. Desondanks vinden we het belangrijk dat je gebruik kunt maken van de vele verschillende functies die Apple aanbiedt in haar producten. Dus of je nu wijs probeert te worden met de functies en knoppen van je nieuwe MacBook of dat je gebruik wil maken geavanceerde swipe-functies van je iPhone X, wij kunnen je helpen! 

iPhone

Ben je op zoek naar een handleiding voor je iPhone? Dan ben je hier op de juiste plek. Om het voor jou makkelijk te maken de bijbehorende handleiding te vinden hebben we onderstaand onderscheid gemaakt tussen de verschillende modellen. Klik onderstaand op jouw iPhone om direct naar de handleiding te gaan!

iPhone XS
De iPhone XS is de opvolger van de razend populaire iPhone X. Het beeldscherm van de iPhone XS is het grootste iPhone-beeldscherm tot nu toe. Het toestel is voorzien van een randloos ontwerp en zien er net wat moderner uit dan zijn voorgangers. Lees verder in de iPhone XS handleiding om meer te weten te komen over jouw iPhone XS.

iPhone XR
Na het succes van de iPhone X en XS, heeft Apple de iPhone XRgelanceerd. De iPhone XR is in vele opzichte vergelijkbaar met de iPhone X en XS, maar is voorzien van een aantal tegemoetkomingen voor de prijsgeoriënteerde consument. Zo is het toestel voorzien van LCD-scherm in plaats van een OLED-scherm en heeft het toestel niet twee maar één camera op de achterkant. Wel heeft de iPhone XR het beeldschone design en besturingssysteem (iOS) van de iPhone X. Meer te weten komen over hoe jouw iPhone XR werkt? Download de handleiding hier.

iPhone X
De iPhone X wordt gezien als een van grootste innovaties op de smartphonemarkt sinds de release van de eerste iPhone. Zo heeft het toestel een aantal opvallende veranderingen in vergelijking met zijn voorgangers. Het toestel heeft namelijk een groter scherm dan voorheen en is voorzien van OLED-technologie. De iPhone X zit dan ook iets anders in elkaar dan je gewend bent. Nieuwe functies zoals veegbewegingen zijn wat minder voor de hand liggend als voorheen. Gebruik de iPhone X handleiding om alle nieuwe functies uit te vogelen! 

iPhone 8
In vergelijking met zijn voorgangers, is de iPhone 8voorzien van flink wat vernieuwingen. Zo kan de iPhone 8 draadloos opladen en is het toestel voorzien van een dubbele camera. Bovendien is voor de iPhone 8 gebruik gemaakt van de A11-processor, een flinke upgrade op processors die te vinden zijn in vorige edities van de iPhone. Alles over je iPhone 8 vind je in de complete iPhone 8 handleiding.

iPhone 7
De iPhone 7 is een uitstekende optie als je niet te veel wilt betalen voor je iPhone. Het model is voorzien van dezelfde functies als de iPhone 8 (met uitzondering van draadloos opladen) en heeft een mooie aluminium afwerking. Om meer te weten te komen over de ins-en-outs van de iPhone 7 kun je de handleiding downloaden.

iPhone 6
Voor de telefoonliefhebber met een kleiner budget, is de iPhone 6 een goede optie. Het beeldscherm heeft een hoge resolutie en het toestel heeft een stijlvolle behuizing en afwerking. Bovendien is de iPhone 6 voorzien van een krachtige processor en beschikbaar in verschillende kleuren. Meer weten over de vele functies van de iPhone 6? Download de handleiding voor de iPhone 6.

iPhone SE
De iPhone SE is ideaal voor degene die op zoek is naar een smartphone die makkelijk in je broekzak past. Het compacte formaat van de iPhone SE is daarom populair onder mensen die hun telefoon voornamelijk gebruiken voor een zakelijk doeleinde. Net een iPhone SE aangeschaft? Download nu direct de iPhone SE handleiding.

Tips & Tricks voor je iPhone

We begrijpen dat niet iedereen de tijd heeft om een complete handleiding door te nemen. Daarom vind je hier enkele handige tips over het gebruiken van een iPhone. Vorig jaar werd de inmiddels welbekende nieuwste versie van iOS gelanceerd: iOS 12. Dit besturingssysteem kan worden uitgevoerd op alle iPhones die zijn uitgekomen sinds de iPhone 6. Zorg er dus voor je dat je iPhone up-to-date is als je deze tips wil gaan gebruiken!

1. Virtuele Trackpad
Alle apparaten met iOS 12 hebben een nieuwe functie genaamd Virtual Trackpad.  Hiermee kan je snel door tekst scrollen. Dit doe je door de op de spatiebalk te drukken voor twee seconden. Zonder je vinger van het scherm af te halen kun je scrollen door je tekst. Je kunt het scherm weer loslaten wanneer je weer gebruik wilt maken van het toetsenbord.

2. Blijf op de hoogte van je gebruik
Met Schermtijd kun je precies zien hoeveel tijd je besteedt op je iPhone. Zo kun je zelf bepalen hoe je jouw iPhone wilt gebruiken. Het is daarnaast ook mogelijk om gewenste limieten in te stellen. Je kunt je schermtijd beperken en ‘apparaatvrije tijd’ inschakelen. Bijvoorbeeld tijdens het avondeten. Je kunt dit doen door naar ‘Instellingen’ te gaan. Vervolgens tik je op ‘Schermtijd’ om aan de slag te gaan.

3. Bereik je gezondheidsdoelen
Met de introductie van iOS 12 zijn verschillende functies geïntroduceerd die interessant zijn voor het bereiken van je gezondheids- en welzijnsdoelen. Zo kun je stappen tellen tijdens het wandelen of hardlopen met de Gezondheid app en werken aan je slaapritme met de ‘Bedtijd’ functie. Wanneer deze functie wordt ingeschakeld wordt het scherm gedimd en worden meldingen stilgehouden. Daarnaast wordt je slaapritme geanalyseerd en kun je patronen herkennen!

iPad

Om het makkelijk voor je te maken hebben we onderscheid gemaakt tussen de Pro en Mini iPad-modellen. Hoewel de handleidingen overlap hebben, heeft de iPad Pro enkele functies die niet iPad Mini niet heeft.

iPad Air
Met de release van de iPad Air kan iedereen gebruik maken van de krachtigste technologieën. De iPad Air is populair onder Apple-liefhebbers door zijn krachtige A12 Bionic-chip, compacte formaat en lichte gewicht. Bovendien ondersteund deze versie van de iPad de Apple Pencil en Smart Keybord. Leren hoe je deze tools kunt gebruiken om optimaal gebruik te maken van je iPad Air? Apple legt je precies uit hoe!

iPad Pro
De nieuwe iPad Pro heeft een scherm van rand tot rand en heeft net als de iPhone X, Xs en XR de thuisknop achterwege gelaten. Het apparaat is bedienbaar met veegbewegingen en gebaren. Meer komen te weten over de vele functies van de iPad Pro? Maak gebruik van de complete handleiding!

iPad Mini
De iPad Mini is de kleine variant uit de iPad-familie. Het toestel is voor velen een favoriet vanwege het kleine formaat. Het model is voorzien van een A12-chip en heeft een Retina-display. De combinatie van het kleine formaat en het scherpe Retina-scherm is wat mensen aantrekt tot de iPad Mini. Meer te weten komen over je iPad Mini? Lees vooral verder!

MacBook

Bij het overstappen naar een MacBook zijn er veel handige functies die voor velen nog niet bekend zijn. In deze handleidingen vind je alles over het gebruiken van je MacBook; van configureren tot kopiëren en plakken. Zo kun je toetscombinaties gebruiken, navigeren via je trackpad en veel meer! Om het makkelijk voor je te maken hebben onderscheid gemaakt tussen de MacBook Air en Pro. 

MacBook Air
Er zijn niet veel laptops zo populair als de MacBook Air. Deze compacte versie van de MacBook heeft een scherp design en heeft een extra lange batterijduur. Het lichte gewicht van de Air maakt het ideaal voor gebruikers die regelmatig onderweg zijn. Hier vind je alles wat je moet weten over je MacBook Air.

MacBook Pro
De MacBook Pro heeft een razendsnelle processor en is de snelste MacBook op de markt. Deze MacBook staat bekend als de powerhouse van Apple. Het Retina beeldscherm geeft je de mogelijkheid foto’s en video’s te bewerken tot in het kleinste detail. Lees verder om er achter te komen hoe.

iMac

Op zoek naar een handleiding voor je iMac? Dan ben je hier op de juiste plek. Hoewel Apple geen uitgebreide handleiding levert, kan zo’n handleiding handig zijn om uit te vogelen hoe de vele functies die producten van Apple werken. Alle ins-en-outs over je iMac vind je in de volledige Apple-handleiding.

Inmiddels zijn we door we door alle Apple devices heen gegaan! Hopelijk heb je alles kunnen vinden over het gebruiken van je Apple device. Mocht je nog vragen hebben, laat het vooral weten in de opmerkingen! Niet gevonden waar je naar zocht? Laat het dan ook weten. We helpen je namelijk graag verder met het uitvogelen van jouw Apple device! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen