• Lorem ipsum

Used iPhone

Ben je op zoek naar een iPhone, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Bij Refurbi is jouw Used iPhone kwalitatief gelijkwaardig aan nieuwe iPhone, maar dan met een mooi prijskaartje!

Toon:
Apple
Artikelcode BUIPHXRY64GB1
€377,53
niet op voorraad
Apple
Apple iPhone XR Geel
€377,53
Toon:
Used iPhone

Refurbished of used iPhone kopen bij Refurbi

Op zoek naar een refurbished iPhone, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Refurbi garandeert met haar used iPhone devices een hogere kwaliteit dan refurbished devices. Al onze used Apple devices zoals de iPhone devices zijn professioneel gereinigd, voorzien van 100% originele onderdelen én bevatten de nieuwste software. Een used iPhone van Refurbi heb je morgen al in huis, als je vandaag voor 17:00 uur een bestelling plaatst. 

Een gebruikte iPhone of refurbished iPhone? Vertel mij meer!

Een gebruikte iPhone van Refurbi is een originele iPhone die al eerder een eigenaar heeft gehad, maar niet te verwarren met een tweedehands Apple toestel. Onze gebruikte iPhone devices bestaan voor 100% uit originele onderdelen inclusief origineel scherm, zijn na gebruik professioneel gereinigd, getest op originaliteit en volledige functionaliteit én bevatten de nieuwste software.

Voordelen used iPhone in vergelijking met refurbished iPhone

Een used iPhone van Refurbi garandeert een hogere kwaliteit dan refurbished iPhone devices doordat een used iPhone bestaat uit 100% originele Apple onderdelen en door de zorgvuldige kwaliteitscheck van onze technische dienst. Niet alleen krijg je voor een voordeligere prijs een kwalitatief gelijkwaardige iPhone aan een nieuw Apple toestel, ook draag je door het hergebruiken van een iPhone een steentje bij aan het milieu. Door duurzaam te handelen, bespaar je tegelijkertijd veel geld, soms wel honderden euro’s! 

Waarom koop ik mijn used iPhone op Refurbi.nl?

Onze used iPhone devices zijn in perfecte staat en niet van nieuw te onderscheiden. Bij aanschaf van een toestel, voegt Refurbi de benodigde accessoires toe, zoals een originele Apple lightning oplaadkabel en adapter. Andere accessoires voor jouw Apple devices nodig? Check ons uitgebreide accessoires assortiment. Wij bieden 6 maanden garantie op de bij Refurbi bestelde used iPhone devices. Neem daarom gerust contact op met onze technische dienst als je binnen 6 maanden problemen ervaart met jouw toestel. 

Bestel nu een gebruikte iPhone!

Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk gebruik wilt maken van jouw used iPhone. Indien je vandaag voor 17:00 uur een bestelling plaatst, garanderen wij dat jij hem morgen in huis hebt. Voor vragen zijn wij op werkdagen bereikbaar, telefonisch en per e-mail, tussen 9:00 en 17:00 uur. Naast ons ruime aanbod aan used iPhones devices bieden wij ook andere Apple producten aan, zoals used Macbook devices en diverse Apple accessoires