• Lorem ipsum

Op zoek naar je account dashboard? Die vind je hier! Op deze pagina vind je alles over jouw accountomgeving. Staat je vraag hier niet tussen? Stuur ons gerust een mail via [email protected].

Account aanmaken

Om op Refurbi een account aan te maken, klik je rechtsboven op 'mijn account'. Vervolgens klik je hier op 'account aanmaken'. Je kunt ook hier klikken. Op deze pagina kun je al je gegevens invullen. Verplichte velden zijn gekenmerkt door een rood sterretje. Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld en een sterk wachtwoord hebt gekozen, klik je op 'registreren'. Binnen een aantal minuten ontvang je een bevestigingsmail en kun je inloggen! 

Heb je na 30 minuten nog geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan ook nog even de spam map in je e-mailprogramma. Staat de e-mail daar ook niet of heb je andere problemen bij het aanmaken van een account? Stuur ons dan een e-mail op [email protected], we kijken graag met je mee!

Accountgegevens wijzigen

Het wijzigen van je accountgegevens kan je eenvoudig doen. Klik op de website op 'Inloggen' om in te loggen of op je initialen als je al bent ingelogd. Afhankelijk van welke gegevens je wilt aanpassen, klik je op de bijbehorende bewerk-knop (rechtsboven). Je wachtwoord kun je aanpassen bij 'Contact informatie'.

Wachtwoord wijzigen

Klik in de bovenbalk op 'Inloggen' om in te loggen of op je initialen als je al ingelogd bent. Je ziet nu onder andere jouw contact informatie. Om je wachtwoord te wijzigen klik je op 'Contact informatie' of op 'Wachtwoord wijzigen'. Je komt nu op een nieuwe pagina waar je onderin je wachtwoord kunt wijzigen. Vul je huidige wachtwoord in, kies een nieuw wachtwoord en klik op opslaan. Je kunt direct inloggen met je nieuwe wachtwoord.

Wachtwoord vergeten

Oeps, kan gebeuren! Gelukkig kan je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanmaken waarmee je weer snel kunt inloggen op Refurbi. Om een nieuw wachtwoord aan te maken klik je op 'Inloggen' rechtsboven in de balk van de webshop. Vervolgens klik je op 'Wachtwoord vergeten'. Om direct naar deze pagina te gaan kun je gelijk op deze link klikkenJe komt nu op een nieuwe pagina waar je het e-mailadres kunt invullen waarmee je het account hebt aangemaakt. Vul je e-mailadres in en klik op verstuur. Als je het juiste e-mailadres hebt ingevuld waarmee je het account hebt aangemaakt, ontvang je een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te wijzigen.

Nadat je op deze link hebt geklikt kom je op een nieuwe pagina waar je een nieuw kunt wachtwoord kiezen. Als je dit gedaan hebt, kies je voor 'Reset wachtwoord'. Je wachtwoord is nu aangepast! 

Nog vragen of opmerkingen? Stuur een mail naar [email protected] en wij komen zo snel mogelijk bij je terug.