• Lorem ipsum

Voor alle artikelen die je op Refurbi koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De garantietermijnen die op andere plekken op onze website worden genoemd betreffen een door ons extra aangeboden garantie. Deze door ons extra aangeboden garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.

Is je bestelde product binnen 6 maanden na ontvangst kapot? Dan heb je garantie op je product, mits kan worden aangetoond dat het defect niet is veroorzaakt door onjuist gebruik. Externe beschadigingen en externe defecten vallen niet onder de garantie. Controleer ook de productpagina van het betreffende product op onze website voor het garantietermijn. Is het ontvangen product defect? Stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld de volgende gegevens:

  • Ordernummer
  • Welk product is defect?
  • Omschrijving van het probleem
  • Duidelijke foto('s) van het product om defecten door onjuist gebruik te kunnen uitsluiten

We beoordelen hierna zo snel mogelijk de situatie en koppelen terug wat de vervolgstappen zijn. Keuren wij de garantiemelding op? Dan ruilen wij het product om. Meldingen binnen de 14 dagen bedenktermijn kunnen ook aanspraak maken op een terugbetaling.