Levertijden

Alle bestellingen versturen wij als normaal pakket met Tracking code. Je ontvangt na verzending automatisch een e-mail met informatie over het verwachte aflevermoment van jouw bestelling en gegevens waarmee je de status van jouw bestelling kunt volgen. Verzending is bij ons altijd gratis! 

Op dit moment werken wij samen met twee vervoerders om een snelle levering mogelijk te maken. Afhankelijk van de gebruikte vervoerder is één van onderstaande levertijden van toepassing. Let op: de gebruikte vervoerder is afhankelijk van het tijdstip van bestellen en wordt automatisch bepaald zodra jij een bestelling hebt geplaatst. Het is dus niet mogelijk om zelf een vervoerde te selecteren.

 

Levertijden PostNL pakketpost


Plaats je op een werkdag vóór 17:30 uur een bestelling? Dan versturen wij jouw bestelling met pakketpost van PostNL en gelden onderstaande levertijden, m.u.v. eventuele feestdagen.

Besteld vóór 17:30 uur opBezorgd in Nederland met PostNL opBezorgd in België met PostNL op
MaandagDinsdagWoensdag
DinsdagWoensdagDonderdag
WoensdagDonderdagVrijdag
DonderdagVrijdagMaandag
VrijdagZaterdagMaandag
ZaterdagDinsdagDinsdag
ZondagDinsdagDinsdag

 

Levertijden koeriersdienst

Woon je in Nederland en plaats je op een werkdag tussen 17:30 uur en 23:59 uur een bestelling? Dan versturen wij jouw bestelling de eerstvolgende werkdag en gelden onderstaande levertijden, m.u.v. eventuele feestdagen.

Besteld tussen 17:30 uur en 23:59 uur opBezorgd in Nederland  met koerier op
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagMaandag
ZaterdagMaandag
ZondagMaandag