Retourbeleid

Heb je het verkeerde apparaat besteld, heb je toch liever een andere optie of ben je niet tevreden over het bestelde product? Dat vinden wij heel vervelend en daar willen we graag iets aan doen.

Herroepingsrecht

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen bedenktermijn waarin je kan besluiten het product te houden of retour te sturen naar ons. Deze bedenktermijn, ook wel herroepingsrecht genoemd, gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling. Wil je na aflevering afzien van de aankoop? Na melding binnen de 14 dagen bedenktermijn heb je vervolgens 14 dagen de tijd om het product naar ons te retourneren. Na de genoemde termijnen kan het bestelde product niet meer naar ons worden geretourneerd voor een terugbetaling.

Heb je een verkeerd of beschadigd apparaat ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk na ontvangst contact met ons op, zodat we het probleem met je kunnen oplossen.

Hoe retourneer ik een product?
  1. Download en print ons retourformulier en vul deze zo volledig mogelijk in. Een onvolledig ingevuld retourformulier kan ervoor zorgen dat we jouw retour niet kunnen verwerken. 
  2. Doe het product (inclusief accessoires) terug in de originele verpakking en verpak dit nog eens stevig. Zorg dat het retouradres duidelijk op het pakket staat. Om het makkelijk te maken kun je hiervoor een adreslabel printen. Geef het pakket af bij een PostNL punt of andere vervoerder. De verzendkosten dien je zelf te betalen. Vind hier het dichtsbijzijnde PostNL punt.
  3. Het product komt bij ons binnen wij controleren deze zo snel mogelijk.
  4. Binnen 14 dagen na je herroepingsmelding ontvang je van ons een terugkoppeling met betrekking tot je retourzending.

Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht, het invullen en meesturen van (alleen) het Refurbi retourformulier volstaat.

Verstuur het pakket naar onderstaand retouradres.
Refurbi.nl
Afd. Retouren
Venenweg 66
1161AK Zwanenburg

Voorwaarden herroepingsrecht
  • Het product dient in originele nieuwstaat met originele productverpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, en met de origineel meegeleverde accessoires retour te worden gestuurd.
  • Je hebt een bedenktermijn van 14 dagen. Het product dient vervolgens binnen 14 dagen na je melding dat je van de aankoop afziet retour te worden gestuurd. Maak je voorafgaande aan de retourzending niet kenbaar dat het product wordt geretourneerd? Dan dient het product binnen 14 dagen na ontvangst naar ons te worden gertourneerd.
  • Bij het retourneren van een apparaat welke niet meer in nieuwstaat verkeert (lees: val-/stoot-/waterschade) of incompleet wordt geretourneer heeft de klant recht op maximaal 75% terugbetaling van het oorspronkelijke aankoopbedrag.
  • Het retourneren van jouw apparaat is altijd geheel op eigen risico van de klant. We adviseren je daarom om je retour aangetekend te verzenden, zodat je het pakket dan automatisch verzekert.
Terugbetaling

Heb je een product teruggestuurd en gekozen voor terugbetaling? Je ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen na ontbinding. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je ontvangt het geld terug via de door jouw gekozen en gebruikte betaalmethode bij het betalen van jouw bestelling. Bij terugbetalingen via creditcard kan het tot 14 dagen duren voor het bedrag is teruggestort.

Omruiling

Heb je een product teruggestuurd en gekozen voor omruiling? Dan versturen wij jouw nieuwe product binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw retour, mits het product op dat moment bij ons op voorraad is. Dit pakket wordt binnen de standaard levertermijn bezorgd.