• Lorem ipsum

Used MacBook

Ben je op zoek naar een MacBook, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Bij Refurbi is jouw Used MacBook kwalitatief gelijkwaardig aan nieuwe, maar dan met een mooi prijskaartje!

Toon:
Geen producten gevonden...
Used MacBook

Refurbished of used MacBook kopen bij Refurbi

Op zoek naar een refurbished MacBook, maar niet de hoofdprijs betalen? Refurbi garandeert met haar used MacBook devices een hogere kwaliteit dan refurbished devices. Al onze used Apple devices, zoals de MacBook devices zijn professioneel gereinigd. En voorzien van 100% originele onderdelen met de nieuwste software. Een used MacBook van Refurbi heb je morgen al in huis, als je vandaag voor 17:00 uur een bestelling plaatst. 

Een gebruikte of refurbished MacBook? Vertel mij meer!

Een gebruikte MacBook van Refurbi is een originele MacBook die al eerder een eigenaar heeft gehad, maar niet te verwarren met een tweedehands MacBook. Onze gebruikte MacBook devices zijn professioneel gereinigd, bestaat uit 100% Apple onderdelen en bevatten de laatste software updates. Refurbi verkoopt verschillende used MacBook devices zoals MacBook Pro en MacBook Air.

Voordelen used MacBook in vergelijking met refurbished MacBook

Een used MacBook van Refurbi garandeert een hogere kwaliteit dan refurbished MacBook devices doordat een used MacBook uit 100% originele Apple onderdelen bestaat. Daarnaast voeren we een zorgvuldige kwaliteitscheck uit. Niet alleen krijg je voor een voordelige prijs een kwalitatief gelijkwaardige MacBook aan een nieuw Apple toestel, ook draag je een steentje bij aan het milieu door het hergebruiken van een MacBook. Door duurzaam te handelen, bespaar je tegelijkertijd veel geld, soms wel tot honderden euro’s! 

Waarom koop ik mijn used MacBook op Refurbi.nl?

Onze used MacBook devices zijn in perfecte staat en niet van nieuw te onderscheiden. Bij aanschaf van een toestel, voegt Refurbi de benodigde accessoires toe, zoals een originele Apple Magsafe adapter. Andere accessoires voor jouw gebruikte Macbook nodig? Check ons uitgebreide accessoires assortiment. Wij bieden 6 maanden garantie op de bij Refurbi bestelde used MacBook devices. Neem daarom gerust contact op met onze technische dienst als je binnen 6 maanden problemen ervaart met jouw apparaat. 

Bestel nu een gebruikte MacBook!

Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk gebruik wilt maken van jouw used MacBook. Indien je vandaag voor 17:00 uur een bestelling plaatst, garanderen wij dat jij hem morgen in huis hebt. Voor vragen zijn wij op werkdagen bereikbaar, telefonisch en per e-mail, tussen 9:00 en 17:00 uur. Naast ons ruime aanbod aan used MacBook devices bieden wij ook andere Apple producten aan, zoals used iPhone devices en diverse Apple accessoires.