Refurbished MacBook Air (13,3-inch, begin 2015)

Bij Refurbi vind je jouw refurbished MacBook Air in technische topconditie. De kwaliteit van nieuw, voor een scherpe prijs.
Prijs
min: €0
max: €750
Kwaliteit:
Kleur:
Opslagcapaciteit:
Schermdiagonaal:
Werkgeheugen (RAM):
MacBook Air | 13,3-inch | 4GB RAM | 128GB SSD | Zilver| Intel Core i5
vanaf
€741,88
  • 4GB RAM
  • 128GB SSD
  • Zilver
  • Intel Core i5
Op voorraad

Refurbished MacBook Air (13,3-inch, begin 2015)

Een refurbished MacBook Air, wat is dat?

Een refurbished MacBook Air is een originele MacBook Air die een eerdere eigenaar heeft gehad, maar is niet hetzelfde als een tweedehands toestel. Zo is een refurbished MacBook Air na gebruik professioneel gerepareerd, gereinigd en voorzien van nieuwe onderdelen.

Bovendien is het toestel zo goed als nieuw en voorzien van de nieuwste software. Dit doen we door onderdelen van het gebruikte toestel te vervangen met nieuwe onderdelen. Zo kun jij voor een lage prijs een MacBook Air aanschaffen, die kwalitatief niet onder doet aan nieuw exemplaar.

Dit kan je tot wel honderden euro’s besparen! Daarnaast is het hergebruiken van toestellen en onderdelen duurzaam en draagt het bij aan een beter milieu. 

Waarom koop ik een refurbished MacBook Air op Refurbi.nl?

Onze Premium refurbished MacBooks zijn in perfecte staat en niet van nieuw te onderscheiden. Alle toestellen met deze kwaliteitsaanduiding zijn voorzien van een nieuwe batterij waardoor we een batterijprestatie boven 95% kunnen garanderen. Daarnaast is een Premium refurbished MacBook Air vrij van krassen en andere schade.

Bij aanschaf van een refurbished MacBook Air op Refurbi ontvang je altijd een originele MagSafe adapter. Bovendien worden al onze refurbished MacBooks standaard geleverd met 2 jaar garantie. Wanneer je binnen 24 maanden problemen ervaart met je MacBook staat onze eigen technische dienst voor je klaar! 

Naast ons grote aanbod Premium refurbished MacBooks bieden wij ook toestellen met de kwaliteitsaanduiding A-Grade en B-Grade aan. Deze kwaliteitsaanduidingen betekenen dat het toestel in zeer goede staat is, maar dat de behuizing van het toestel mogelijk enkele sporen van gebruik zou kunnen bevatten. Bij A-Grade zullen dit alleen enkele krasjes zijn en bij B-Grade kan dit ook betekenen dat de behuizing deukjes bevat.

Wanneer heb ik mijn nieuwe refurbished MacBook Air in huis?

We begrijpen dat jij zo snel mogelijk gebruik wilt kunnen maken van jouw nieuwe refurbished MacBook Air. Daarom zorgen wij ervoor dat jij hem morgen al in huis hebt als je voor 23:59 uur je bestelling plaatst. Zo kun jij snel gebruiken maken van je aanwinst!