Over Refurbi

Bij Refurbi vind je refurbished toestellen voor iedereen. Of je nou op zoek bent naar een iPhone of een MacBook; we hebben een geschikt toestel voor elke behoefte en portemonnee. Verkrijgbaar in de opslagcapaciteit en kleur waar jij naar zoekt! 

Bij Refurbi proberen we de laatste technologie net wat meer betaalbaar te maken. Hierbij ligt onze focus op het waarborgen van de best mogelijke kwaliteit. Dit realiseren onze technische specialisten met een uitgebreid selectie-, test- en reparatieproces. Zo kun jij rekenen op de kwaliteit Premium Refurbished en tot wel honderden euro's besparen op je iPad of iMac. 

Uiteraard is het makkelijk dat soort beloftes te maken. Dit soort uitspraken kunnen ondersteunen met een aantal garanties waar je bij Refurbi altijd op kunt rekenen. 

Hoogwaardige kwaliteit - 2 jaar garantie

Onze Premium refurbished toestellen zijn in perfecte staat en niet van nieuw te onderscheiden. Alle toestellen met deze kwaliteitsaanduiding zijn voorzien van een nieuwe batterij waardoor de batterijprestatie boven 95% is. Daarnaast is een Premium refurbished toestel vrij van krassen en andere schade. Zulke beloftes kunnen we ondersteunen met de twee jaar garantie die je ontvangt op alle producten van Refurbi. Dat is een jaar langer dan de garantie op een nieuwe iPhone. Naast ons grote aanbod Premium refurbished toestellen bieden we ook toestellen met de kwaliteitsaanduiding A-GradeB-Grade en in sommige gevallen ook C-Grade aan. Deze kwaliteitsaanduidingen betekenen dat het toestel van binnen in zeer goede staat is, maar dat de behuizing van het toestel mogelijk sporen van gebruik zou kunnen bevatten. Bij Refurbi kun je rekenen op kwaliteit.

Getest op meer dan 50 punten door onze eigen technische dienst

Elk apparaat wordt door onze technische specialisten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Hiermee controleren wij de conditie van het product en bepalen we of er nog reparaties nodig zijn. Zo kun jij rekenen op de kwaliteit van onze professionals.

Al onze apparaten worden door specialisten geselecteerd en gereviseerd, waarbij diverse onderdelen worden vervangen door nieuwe, originele onderdelen. Onze technische afdeling voert eventuele reparaties uit en maakt het apparaat uitvoerig schoon. Ook wordt een laatste test uitgevoerd, waarna het apparaat wordt ingepakt en geseald.

Morgen in huis, gratis verzending en 14 dagen uitproberen

We begrijpen dat je zo snel mogelijk gebruik wilt kunnen maken van jouw nieuwe refurbished toestel. Daarom zorgen we ervoor dat jij hem morgen al in huis hebt als je voor 23:59 uur je bestelling plaatst. Zo kun jij je vrienden en familie snel weer bereiken om te appen, bellen of connecten op social media! Daarnaast worden alle zendingen van Refurbi gratis thuisbezorgd! Ook heb je bij je bestelling via Refurbi de mogelijkheid om 14 dagen je toestel uit te proberen. Jij kunt zelf bepalen of de staat van je toestel voldoet aan je verwachtingen. Is dit niet het geval, dan kun je de bestelling retour sturen. 

Meer informatie

Klik onderstaand voor de vestigingslocatie, contactgegevens en/of andere informatie over Refurbi