• Lorem ipsum

Refurbished iPhone XS

Bij Refurbi vind je jouw refurbished iPhone XS in technische topconditie. De kwaliteit van nieuw, voor een scherpe prijs.

Toon:
Geen producten gevonden...
Refurbished iPhone XS

Wat is een refurbished iPhone XS?

Een refurbished iPhone is een originele iPhone die al eerder een eigenaar heeft gehad. Toch is een refurbished iPhone XS iets anders dan een tweedehands toestel. Een refurbished toestel is na gebruik professioneel gerepareerd, gereinigd, voorzien van nieuwe onderdelen en bevat de nieuwste software.

Door bijvoorbeeld een nieuwe batterij of nieuwe behuizing is het toestel weer als nieuw. Zo heb je dus voor een lage prijs een iPhone die kwalitatief gelijkwaardig is aan een nieuw exemplaar. Zo bespaar jij veel geld, soms wel honderden euro’s! 

Waarom koop ik een refurbished iPhone op Refurbi.nl?

Onze Premium refurbished iPhones zijn in perfecte staat en niet van nieuw te onderscheiden. Alle toestellen met deze kwaliteitsaanduiding zijn voorzien van een nieuwe batterij waardoor de batterijprestatie boven 95% is. Daarnaast is een Premium refurbished iPhone vrij van krassen en andere schade. Bij aanschaf van een refurbished iPhone XS op Refurbi ontvang je een originele lightning kabel en adapter. Bovendien worden al onze refurbished iPhones standaard geleverd met 6 maanden garantie. 

Naast ons grote aanbod Premium refurbished iPhones bieden we ook toestellen met de kwaliteitsaanduiding A-Grade en B-Grade aan. Deze kwaliteitsaanduidingen betekenen dat het toestel in zeer goede staat is, maar dat de behuizing van het toestel mogelijk enkele lichte sporen van gebruik zou kunnen bevatten. 

Wanneer heb ik mijn nieuwe refurbished iPhone in huis?

We begrijpen dat jij zo snel mogelijk gebruik wilt kunnen maken van jouw nieuwe refurbished iPhone. Daarom zorgen we ervoor dat jij hem morgen al in huis hebt als je voor 23:59 uur je bestelling plaatst. Zo kun jij je vrienden snel weer bereiken om te appen, bellen of connecten op social media!