• Lorem ipsum

Refurbished MacBook Pro Retina (13,3-inch, begin 2015)

Bij Refurbi vind je jouw refurbished MacBook Pro Retina in technische topconditie. De kwaliteit van nieuw, voor een scherpe prijs.

Toon:
Geen producten gevonden...
Refurbished MacBook Pro Retina (13,3-inch, begin 2015)

Een refurbished MacBook Retina, wat is dat?

Een refurbished MacBook is een originele MacBook die een eerdere eigenaar heeft gehad, maar is niet hetzelfde als een tweedehands toestel. Zo is een refurbished MacBook na gebruik professioneel gerepareerd, gereinigd en voorzien van nieuwe onderdelen.

Bovendien is het toestel zo goed als nieuw en voorzien van de nieuwste software. Dit doen we door onderdelen van het gebruikte toestel te vervangen met nieuwe onderdelen. Zo kun jij voor een lage prijs een MacBook aanschaffen, die kwalitatief niet onder doet aan nieuw exemplaar. Dit kan je tot wel honderden euro’s besparen! Daarnaast is het hergebruiken van toestellen en onderdelen duurzaam en draagt het bij aan een beter milieu. 

Waarom koop ik een refurbished MacBook Retina op Refurbi?

Bij aanschaf van een refurbished MacBook op Refurbi ontvang je altijd een originele MagSafe adapter. Bovendien worden al onze refurbished MacBooks standaard geleverd met 6 maanden garantie. Wanneer je binnen 6 maanden problemen ervaart met je MacBook staat onze eigen technische dienst voor je klaar! 

We bieden MacBooks aan in verschillende productcondities: A-GradeB-Grade en C-Grade. Deze kwaliteitsaanduidingen betekenen dat het toestel in goede staat is, maar dat de behuizing van het toestel mogelijk enkele sporen van gebruik zou kunnen bevatten. Bij A-Grade zullen dit alleen enkele krasjes zijn en bij B-Grade kan dit ook betekenen dat de behuizing deukjes bevat.

Wanneer heb ik mijn nieuwe refurbished MacBook Retina in huis?

We begrijpen dat jij zo snel mogelijk gebruik wilt kunnen maken van jouw nieuwe refurbished MacBook. Daarom zorgen wij ervoor dat jij hem morgen al in huis hebt als je voor 23:59 uur je bestelling plaatst. Zo kun jij snel gebruiken maken van je aanwinst!