• Lorem ipsum

Op Refurbi.nl heb je keuze uit meerdere betaalmogelijkheden, omdat wij het belangrijk vinden dat je gemakkelijk, snel én veilig kan betalen. Tijdens het afronden van je bestelling kies je eenvoudig één van onderstaande betaalmethoden. Let op: alle bedragen op Refurbi.nl zijn inclusief BTW.

iDeal

iDeal is één van de meest bekende en gebruikte betaalmethoden bij Nederlandse webshops. Via iDeal betaal je gemakkelijk via de beveiligde internetomgeving van je eigen bank. Je hebt hier dus geen speciaal account voor nodig en je logt gewoon op de vertrouwde manier van jouw eigen bank in, net zoals bij internetbankieren. iDeal betalingen worden verwerkt via onze partner Mollie, wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via iDeal.

Wil je meer weten over iDeal? Bezoek dan ideal.nl.

PayPal

PayPal is een gratis online betaalservice welke nationaal en internationaal wordt gebruikt. Voor het uitvoeren van een PayPal betaling dien je een account aan te maken bij PayPal welke je vervolgens koppelt aan je creditcard (Mastercard, Visa, American Express of Discover) en/of bankrekening. Dit is allemaal volledig gratis. PayPal betalingen worden verwerkt via onze partner Mollie. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via PayPal.

Wil je meer informatie over PayPal? Bezoek dan paypal.com.

Creditcard

Bij het afrekenen van je bestelling kan je ook kiezen voor een betaling met MasterCard of VISA creditcard. Hierbij vul je gegevens in via een beveiligde verbinding en de betaling wordt vrijwel altijd direct verwerkt. Creditcardbetalingen op Refurbi.nl worden verwerkt via onze partner Mollie. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via creditcard. Op de beveiligde website van Mollie vul je eenvoudig jouw kaartnummer en andere gegevens in waarna de betaling meteen wordt uitgevoerd en je wordt teruggeleid naar onze website. Wij hebben nooit inzicht in de creditcardgegevens van onze klanten en de ingevoerde betaalgegevens worden na de betaling nooit bij ons opgeslagen.

Sofort Banking van Klarna

Sofort Banking van Klarna (voorheen bekend als SOFORT Banking) is een nationaal en internationaal gebruikte betaalmethode waarmee je eenvoudig een online bestelling kunt betalen. Met Sofort Banking van Klarna betaal je de geplaatste bestelling door middel van een overschrijving via het online banking systeem, onze Sofort Banking van Klarna betalingen worden uitgevoerd en verwerkt via onze partner Mollie. Dit is te vergelijken met een online overboeking, het enige verschil is dat Sofort Banking van Klarna direct een betaalbevestiging geeft en dat de overboeking direct in gang wordt gezet bij jouw bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Sofort Banking van Klarna.

Wil je meer informatie over deze methode van betalen? Bezoek dan klarna.com.

Mister Cash/Bancontact

Bestel je vanuit België? Dan kan je bij ons gratis betalen via Mister Cash en Bancontact. Ben je in het bezit van een Belgische betaalkaart? Dan kan je direct gebruik maken van Mister Cash en Bancontact, zonder een account aan te hoeven maken. Deze betaalmogelijkheid is geschikt voor alle grote Belgische banken en wordt verwerkt via onze partner Mollie. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Mister Cash en Bancontact.

Wil je meer weten over deze betaalmethode? Bezoek dan bancontact.com.

Belfius

Bestel je vanuit België en beschik je over een bankrekening bij de bank Belfius? Dan kan je ook kiezen voor een betaling via Belfius. Deze betalingen worden verwerkt via onze partner Mollie waarbij je via je bankrekening de bestelling afrekent. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor betalingen via Belfius.