• Lorem ipsum

Refurbished iMac - Slim Line (21,5" - eind 2013)

Bij Refurbi vind je jouw refurbished iMac Slim Line in technische topconditie. De kwaliteit van nieuw, voor een scherpe prijs.

Toon:
Geen producten gevonden...
Refurbished iMac - Slim Line (21,5" - eind 2013)

Een refurbished iMac, wat is dat?

Een refurbished iMac is een originele iMac die een eerder eigenaar heeft gehad, maar een refurbished iMac is niet hetzelfde als een tweedehands iMac. Zo is een refurbished toestel na gebruik professioneel gerepareerd, gereinigd en voorzien van nieuwe onderdelen.

Ook bevat het toestel de nieuwste software. Dit doen we door gebruikte onderdelen te vervangen met nieuwe onderdelen. Zo zijn refurbished producten ideaal voor iedereen die kosten wil besparen. Bovendien draagt het hergebruiken van toestellen en onderdelen bij aan een beter milieu. We bieden de oplossing voor iedereen die aan kosten én het milieu denkt. 

Waarom koop ik een refurbished iMac op Refurbi.nl?

Onze Premium refurbished iMacs zijn in perfecte staat en niet van nieuw te onderscheiden. Alle toestellen met deze kwaliteitsaanduiding zijn voorzien van een nieuwe batterij waardoor de batterijprestatie boven 95% is. Daarnaast is een Premium refurbished iMac vrij van krassen en andere schade. 

Bij aanschaf van een refurbished iMac 21,5-inch op Refurbi ontvang je altijd een netsnoer, toetsenbord en muis. Bovendien worden al onze refurbished iMacs standaard geleverd met 2 jaar garantie. Ervaar je binnen 24 maanden problemen met je iMac? Dan staat onze eigen technische dienst voor je klaar!

Naast ons grote aanbod Premium refurbished iMacs bieden wij ook toestellen met de kwaliteitsaanduiding A-Grade en B-Grade aan. Deze kwaliteitsaanduidingen betekenen dat het toestel in zeer goede staat is, maar dat de behuizing van het toestel mogelijk enkele sporen van gebruik zou kunnen bevatten. Bij A-Grade zullen dit alleen enkele krasjes zijn en bij B-Grade kan dit ook betekenen dat de behuizing deukjes bevat.

Wanneer heb ik mijn refurbished iMac in huis?

We begrijpen dat jij zo snel mogelijk gebruik wilt kunnen maken van jouw nieuwe refurbished iMac. Daarom zorgen wij ervoor dat jij hem morgen al in huis hebt als je voor 23:59 uur je bestelling plaatst. Zo kun jij snel aan de slag met je nieuwe aanwinst!