Refurbished iMac 27"

Ben je op zoek naar een iMac, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Bij Refurbi is jouw refurbished iMac kwalitatief gelijkwaardig aan nieuwe, maar dan met een mooi prijskaartje!
Prijs
min: €0
max: €5
Het product waar je naar zoekt is momenteel helaas niet op voorraad. We doen ons best om dit product zo snel mogelijk weer aan te bieden! In de tussentijd kun je gerust een kijkje nemen in onze andere categorieën!

Refurbished iMac 27"

Een refurbished iMac, wat is dat?

Een refurbished iMac is een originele iMac die een eerder eigenaar heeft gehad, maar een refurbished iMac is niet hetzelfde als een tweedehands iMac. Zo is een refurbished toestel na gebruik professioneel gerepareerd, gereinigd en voorzien van nieuwe onderdelen.

Ook bevat het toestel de nieuwste software. Dit doen we door gebruikte onderdelen te vervangen met nieuwe onderdelen. Zo zijn refurbished producten ideaal voor iedereen die kosten wil besparen. Bovendien draagt het hergebruiken van toestellen en onderdelen bij aan een beter milieu. We bieden de oplossing voor iedereen die aan kosten én het milieu denkt. 

Waarom koop ik een refurbished iMac 27-inch op Refurbi?

Bij aanschaf van een refurbished iMac op Refurbi ontvang je altijd een Netsnoer, Wired Keyboard en Wired Mouse. Bovendien worden al onze refurbished MacBooks standaard geleverd met 2 jaar garantie. Wanneer je binnen 24 maanden problemen ervaart met je MacBook staat onze eigen technische dienst voor je klaar! 

We bieden iMacs aan in verschillende productcondities: A-GradeB-Grade en C-Grade. Deze kwaliteitsaanduidingen betekenen dat het toestel in goede staat is, maar dat de behuizing van het toestel mogelijk enkele sporen van gebruik zou kunnen bevatten. Bij A-Grade zullen dit alleen enkele krasjes zijn en bij B-Grade kan dit ook betekenen dat de behuizing deukjes bevat.

Wanneer heb ik mijn refurbished iMac in huis?

We begrijpen dat jij zo snel mogelijk gebruik wilt kunnen maken van jouw nieuwe refurbished iMac 27-inch. Daarom zorgen wij ervoor dat jij hem morgen al in huis hebt als je voor 23:59 uur je bestelling plaatst. Zo kun jij snel aan de slag met je nieuwe aanwinst!