• Lorem ipsum

Refurbished iPad Air 2

Bij Refurbi vind je jouw refurbished iPad Air 2 in technische topconditie. De kwaliteit van nieuw, voor een scherpe prijs.

Toon:
Geen producten gevonden...
Refurbished iPad Air 2

Een refurbished iPad, wat is dat?

Een refurbished iPad is een originele iPad die een eerdere eigenaar heeft gehad, maar is niet hetzelfde als een tweedehands toestel. Zo is een refurbished toestel na gebruik professioneel gerepareerd, gereinigd en voorzien van nieuwe onderdelen. Bovendien bevat het toestel de nieuwste software.

Onze refurbished iPads zijn zo goed als nieuw. Dit doen we door onderdelen van het toestel te vervangen met nieuwe. Bijvoorbeeld een nieuwe batterij of behuizing. Voor een lage prijs een iPad Air 2 aanschaffen, die kwalitatief niet onder doet aan nieuw exemplaar.

Daarnaast is het hergebruiken van toestellen en onderdelen duurzaam en draagt het bij aan een beter milieu! Zo ben je dus duurzaam bezig en bespaar je tegelijkertijd veel geld, soms tot wel honderden euro’s!

Waarom koop ik een refurbished iPad Air 2 op Refurbi.nl?

Bij aanschaf van een refurbished iPad op Refurbi ontvang je altijd een originele lightning oplaadkabel en adapter. Bij een refurbished iPhone 5S, SE, 6, 6 Plus, 6S of 6S Plus ontvang je ook EarPods. Bovendien worden al onze refurbished iPads standaard geleverd met 2 jaar garantie. Wanneer je binnen 24 maanden problemen ervaart met je telefoon staat onze eigen technische dienst voor je klaar! 

We bieden iPads aan in verschillende productcondities: A-Grade, B-Grade en C-Grade. Deze kwaliteitsaanduidingen betekenen dat het toestel in goede staat is, maar dat de behuizing van het toestel mogelijk enkele sporen van gebruik zou kunnen bevatten. Bij A-Grade zullen dit alleen enkele krasjes zijn en bij B-Grade kan dit ook betekenen dat de behuizing deukjes bevat.

Wanneer heb ik mijn nieuwe refurbished iPad in huis?

We begrijpen dat jij zo snel mogelijk gebruik wilt kunnen maken van jouw nieuwe refurbished iPad. Daarom zorgen wij ervoor dat jij hem morgen al in huis hebt als je voor 23:59 uur je bestelling plaatst. Zo kun jij snel gebruiken maken van je aanwinst!