• Lorem ipsum

Nieuwe functies bij iOS 15

20 Oct 2021

Een kleine maand geleden heeft Apple iOS 15 gelanceerd. iOS 15 heeft ten opzichte van zijn voorganger, iOS 14, weer aan aantal nieuwe features. De belangrijkste nieuwe features worden verder uitgelicht.

 Facetime
Videobeldienst FaceTime van Apple is een van de apps die allerlei nieuwe functies krijgt. Mensen die een andere besturingssysteem gebruiken, zoals Windows en Android, kunnen via het web nu ook meedoen met videogesprekken. 

Geluid via FaceTime moet nu nog echter klinken. Geluid gaat klinken alsof de spreker echt in de richting spreekt van de andere persoon. Ook is het mogelijk om je achtergrond te vervagen. 

Er is echter ook een functie uitgesteld, namelijk SharePlay. Met SharePlay kan je straks met vrienden samen films en series kijken, muziek luisteren of je scherm delen. Deze functie wordt toegevoegd in een latere update van iOS 15.Focus
Apple heeft bij de lancering van de nieuwe iOS de functie focus toegevoegd. Deze functie moet er voor zorgen dat je minder afgeleid wordt door je iPhone. Focus zorgt er voor dat meldingen gefilterd worden op momenten dat je niet gestoord wil worden. Focus probeert jouw routine te begrijpen om zo te leren wanneer je werkt of slaapt en hier meldingen op aan te passen. Het is ook mogelijk om zelf in te stellen welke apps je mogen storen wanneer je je moet concentreren.

Safari
iOS brengt ook veranderingen met zich mee als het om Safari gaat. Safari krijgt een nieuwe look en de tabs-balk is verhuisd naar de onderkant. Mocht je dit onhandig vinden, dan kan je het eenvoudig terugzetten bij instellingen. 

Er zijn nog meer veranderingen die iOS 15 met zich meebrengt. Zo is het design van de weer-app op de schop gegaan en zijn er nu meer grafieken zichtbaar. Er zijn nieuwe functies binnen de ‘zoek mijn’- app, je kan tekst uit foto’s halen en nog veel meer. ga vooral op onderzoek uit met je iPhone en kijk welke nieuwe functies je nog meer kunt vinden.           

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen